Report inadequate content

The Cathford Group Credit Inc Loan Review Tips: Hjem kj0peren tips for a fa riktig boliglånet

{
}


tig for deg. Det er mange valg i dagens marked. Velg boliglån basert på din egen personlige situasjon.

En del av hjem-kjøp er å velge en utlåner og bestemme hvilke lån er rik

Først må du vurdere type utlåner du. Direkte långivere er store bankene gjør boliglån. De er vanligvis beskyttende banken og vanligvis bare tilby sine egne låneprodukter. Boliglån meglere tilbyr tilgang til en rekke engros utlån kilder. Fordi de vanligvis ikke holder lånet in-house, ser de for typen program som passer den enkelte låntakeren.

De fleste låntakere er bedre å arbeide med en utlåner anbefalt av megleren. Være trygg, agent ikke får noen kickbacks for henvisningen. I stedet sikres agent utlåner vil ta ekstra godt vare på sine kjøpere å tjene neste henvisningen. Relasjonen har alle som er involvert i transaksjonen.

FHA og VA lån

Disse statlige programmer ble utformet for å tiltrekke første gang låntakere. Institutt for Veteraner saker garanterer boliglån for veteraner og lover å betale utlåner noen av lånet hvis misligholdte lån. Kvalifiserte veteraner kan få et lån uten forskuddsbetaling.

Federal Housing Administration sikrer boliglån for låntakere og betaler når de huseiere unnlater å betale. Mange endringer er gjort de siste årene for FHA lån og krever en minimum 3,5 prosent forskuddsbetaling. En grunn til hvorfor noen kan velge en FHA lån er fordi programmet lar for gaver som skal brukes for forskuddet.

Konvensjonelle fast rente

Denne typen lån er langt, den vanligste typen boliglån. Gjennomsnittlig hjem kjøperen velger konvensjonelle fast rente lån for mange grunner. Den viktigste grunnen er en garantert betaling for hovedstol og renter livet av lånet. Bare betalinger kan øker er for skatt og forsikring.

Mens lån bærer ingen garantier for utlåner hvis låntakeren ikke klarer å tilbakebetale lånet, generelt er de mer tilgjengelig for alle. Når kjøperen gjør hjem kjøpet med en 20 prosent forskuddsbetaling, er utlåner kjøpedyktig lage alle avgjørelser om godkjenning.

Med mindre enn 20 prosent ned, må låntakere betale for private boliglån forsikringen. PMI er en sekundær utlåner som reduserer risikoen for selskapet å ta større risiko. Konvensjonelle boliglån må følge retningslinjene som føderale National boliglån Association (Fannie Mae) eller hjem lån boliglån Corporation (Freddie Mac)

Justerbar priser (ARM)

Selv om en kjøper kan spare mye penger i begynnelsen av boliglån, velge bare ca 10 prosent av låntakere denne type lån. Noe av grunnen er kompleksiteten og mangel på boliglån betalingen stabilitet. Vokt dere for långivere som presse en justerbar boliglån. Det er perfekt for noen og katastrofale for andre.

En ARM starter med en mye lavere innledende rente. Det er imidlertid endres på angitte intervaller i boliglån dokumentene. Lav innledende prisen vil være fast for en periode på ett til 10 år. Mest populære lånet produkt tilbyr fem år ved lav hastighet, slik at det velges av dem som vil bli overført til et annet område.

{
}
{
}

Leave your comment The Cathford Group Credit Inc Loan Review Tips: Hjem kj0peren tips for a fa riktig boliglånet

Log in to Obolog, or create your free blog if you are not registered yet.

User avatar Your name